728 x 90

Audi с Марвел и в "Отмъстителите: Краят" (видео)

Audi e-tron GT ще дебютира на 26 април в четвъртата част на кино сагата "Отмъстителите", продължавайки серията с появата на аудита във филмите на Marvel след гамата R8, управлявана от Тони Старк в поредицата "Железния човек". От началото на месеца най-големите почитатели на филмите за супергерои, белязани завинаги с уникалния почерк на Марвел, могат да

Audi e-tron GT ще дебютира на 26 април в четвъртата част на кино сагата "Отмъстителите", продължавайки серията с появата на аудита във филмите на Marvel след гамата R8, управлявана от Тони Старк в поредицата "Железния човек". От началото на месеца най-големите почитатели на филмите за супергерои, белязани завинаги с уникалния почерк на Марвел, могат да запазят местата си пред големите екрани за един от най-дългоочакваните филми за 2019 година.

Билетите са вече в продажба, а първите предпремиерни прожекции на "Отмъстителите: Краят" ще се състоят на 25 април в избрани кина. Най-запалените фенове ще имат удоволствието да участват и в добре познатия филмов маратон, за да си припомнят злощастните събития от "Отмъстителите: Война без край" и да се вдъхновят за финала на една от най-зрелищните поредици в киноиндустрията.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт