728 x 90

"Хищни птици" в кината от 7 февруари (трейлър)

Чухте ли за ченгето, канарчето, психопатката и принцесата на мафията? „Хищни птици“ е засукана история, развиваща се след събитията в „Отряд самоубийци“, разказана от самата Харли Куин (Марго Роби), както само тя може да го направи. Готъм Сити е в пълен хаос. Жокерът и принцесата на мафията вече не са двойка и прелестната, но безмилостна,

Чухте ли за ченгето, канарчето, психопатката и принцесата на мафията? „Хищни птици“ е засукана история, развиваща се след събитията в „Отряд самоубийци“, разказана от самата Харли Куин (Марго Роби), както само тя може да го направи.

Готъм Сити е в пълен хаос. Жокерът и принцесата на мафията вече не са двойка и прелестната, но безмилостна, вече еманципирана Харли Куин има нужда от нова мисия.

Градът е обърнат наопаки, когато криминално нарцистичният злодей Роман Сайонис (Юън Макгрегър), с прозвище Черната маска, и неговата дясна ръка Виктор Зас (Крис Месина) са по петите на малолетна джепчийка на име Касандра (Ела Джей Баско). Тя неумишлено е в притежание на тяхна ценна вещ и те са готови на всичко, за да си я върнат.

Единствената надежда за оцеляване на Кас е група фатални жени – Черното Канарче (Джърни Смолет-Бел), Ловеца (Мери Елизабет Уинстед), Рене Монтоя (Роузи Перес), начело с уникалната Харли.

Хищни птици (И фантастичната еманципация на Харли Куин)
Премиерна дата в България: 7 февруари 2020 г.
Световен разпространител: Warner Bros. Pictures
Оригинално заглавие: BIRDS OF PREY (AND THE FANTABULOUS EMANCIPATION OF ONE HARLEY QUINN)
Националност: САЩ
Времетраене: 110 мин.
Формати: 2D и IMAX 2D
Режисьор: Кати Ян
Сценарист: Кристина Ходсън
Оператор: Матю Либатик
Продуцент: Марго Роби, Брайън Ункелес, Сю Крол
Музика: Даниел Пембъртън
В ролите: Марго Роби, Мери Елизабет Уинстед, Джърни Смолет-Бел, Роузи Перес, Крис Месина, Юън Макгрегър, Ела Джей Баско, Али Уонг

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт