728 x 90

Театърът в Люксембург не успя да събере желаещите да видят световната премиера на Peeping Tom

Българската публика ще има шанса да види последния спектакъл на култовата белгийската компания на 20 септември в Дом на културата “Борис Христов” от 20:00 часа. “ДЕТЕ” (2019) идва след феноменалния успех на “БАЩА” (2014) и ´’МАЙКА” (2016), затваряйки семейния кръг на трилогията. Детето и приказният му объркан свят застават в сърцето на най-новия спектакъл на

Българската публика ще има шанса да види последния спектакъл на култовата белгийската компания на 20 септември в Дом на културата “Борис Христов” от 20:00 часа. “ДЕТЕ” (2019) идва след феноменалния успех на “БАЩА” (2014) и ´’МАЙКА” (2016), затваряйки семейния кръг на трилогията.

Детето и приказният му объркан свят застават в сърцето на най-новия спектакъл на Peeping Tom. Действието проследява начина, по който децата възприемат заобикалящия ги свят, от техните най-съкровени желания и най-големи страхове.

Чрез езика на тялото хореографите Габриела Каризо и Франк Шартие изучават комплексния космос на децата и интерпретират метаморфозите, през които преминава гледната им точка под постоянния натиск на емоциите, несигурността и съмненията.

Ексклузивни кадри от представлението разкриват впечатляващите декори, които реалистично пресъздават образа на митичната гора – главен герой във вселената на детското въображение.

Повече за сценографията на спектакъла вижте тук: https://www.facebook.com/183483368369962/videos/350556242250405/

На преобразената до неузнаваемост сцена ще оживеят чудновати и страховити създания и ще се вихрят магии и кошмари, точно както в необятната детска фантазия. Публиката на ONE DANCE WEEK вече се докосвала до фантастичната естетика на PEEPING TOM по време на ONE DANCE WEEK 2017, когато компанията гостува с втория проект от трилогията – “МАЙКА”.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт