728 x 90

Lexus с космически автомобил за новите "Мъже в черно"

Lexus представи космически автомобил-трансформър, създаден за новата част от фантастичната киносага "Мъже в черно". Машината със "земна форма" във вида на спортното купе RC F може да се превръща в междупланетен космически кораб QZ 618 Galactic Enforcer. Звездолетът се привежда в движение чрез силова установка с "квазерен источник на енергия", който не позволява "да се

Lexus представи космически автомобил-трансформър, създаден за новата част от фантастичната киносага "Мъже в черно". Машината със "земна форма" във вида на спортното купе RC F може да се превръща в междупланетен космически кораб QZ 618 Galactic Enforcer.

Звездолетът се привежда в движение чрез силова установка с "квазерен источник на енергия", който не позволява "да се изгубиш е космоса и да се преместиш в която и да е точка на вселената само за няколко секунди". Заявеното ускорение от място до 60 мили е час (96 км/ч) съставлява 0,0000000000001 наносекунди.

В кабината има специални трансформиращи се седалки с 31-точкови предпазни колани. По този начин столът може да бъде конфигуриран както за човек, така и за всяко извънземно същество.

На Земята Lexus QZ 618 Galactic Enforcer се превръща в обновеното спортно купе RC F, чиято премиера бе в началото на 2019 г. по време на автосалона в Детройт. Той е оборудван с модифициран 5-литров атмосферен двигател V8 за 478 к.с. и 535 Нм въртящ момент.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт