728 x 90

BMW предлага виртуална разходка на музея си с ново мобилно приложение

Приложението BMW Museum е чудесен индивидуален екскурзовод по време на физическо посещение в BMW музея и BMW Welt в Мюнхен, в условия на социална изолация тя предоставя алтернативна възможност за разходка из историята на радостта от шофирането, в пълна безопасност. С BMW Museum app може да се насладите в тишината и спокойствието на собствения си

Приложението BMW Museum е чудесен индивидуален екскурзовод по време на физическо посещение в BMW музея и BMW Welt в Мюнхен, в условия на социална изолация тя предоставя алтернативна възможност за разходка из историята на радостта от шофирането, в пълна безопасност.

С BMW Museum app може да се насладите в тишината и спокойствието на собствения си дом на забележителни моменти от историята и интерактивна презентация. Така ще може да се подготвите и за бъдещо физическо посещение, когато, надяваме се скоро, BMW Museum отново отвори врати.

Съдържанието на BMW Museum app се предлага на немски, английски, френски, италиански, испански, руски и китайски език. Апликацията може да бъде изтеглена безплатно за мобилни телефони и устройства от App store (за iOS) или Google Play Store (за Android).

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт