728 x 90

Колко бихте дали за този уникален BMW 503 Bertone Cabriolet?

Колко бихте дали за този уникален BMW 503 Bertone Cabriolet?

Bonhams, една от най-големите компании в света за автомобилни аукциони, ще предложи на своите клиенти уникален екземпляр BMW 503 Bеrtone Cabriolet. Машината има изключително лимитиран характер, тъй като от нея са произведени само 18 бройки. Студиото за каросерии Bertone изработва специални алуминиеви купета, които са направени по спецификации за американски потребители. Като цяло серията 503

Bonhams, една от най-големите компании в света за автомобилни аукциони, ще предложи на своите клиенти уникален екземпляр BMW 503 Bеrtone Cabriolet.

Машината има изключително лимитиран характер, тъй като от нея са произведени само 18 бройки. Студиото за каросерии Bertone изработва специални алуминиеви купета, които са направени по спецификации за американски потребители.

Като цяло серията 503 е един от доста редките модели на баварската марка. От цялата серия са сглобени само 413 единици, като колата остава на поточната линия за по-малко от три години.

Задвижването идва от 8-цилиндров V-образен двигател с работен обем от 3.2 литра. Мощността е 140 к.с. благодарение на два карбуратора, подобрено мазане и относително висока компресия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт