728 x 90

FCA ще възстановява стари автомобили Fiat, Alfa Romeo, Lancia и Abarth

FCA ще възстановява стари автомобили Fiat, Alfa Romeo, Lancia и Abarth

Fiat Chrysler Automobiles стартира новата си програма за ретро автомобили. Тя носи името Reloaded by Creators и цели да върне към живот някои от най-забележителните модели на Fiat, Alfa Romeo, Lancia и Abarth от миналото. Специалисти ще откриват добри автомобили и ще ги откупуват за реставрация. След това, те ще бъдат продавани, като със свежите

Fiat Chrysler Automobiles стартира новата си програма за ретро автомобили. Тя носи името Reloaded by Creators и цели да върне към живот някои от най-забележителните модели на Fiat, Alfa Romeo, Lancia и Abarth от миналото.

Специалисти ще откриват добри автомобили и ще ги откупуват за реставрация. След това, те ще бъдат продавани, като със свежите пари ще се захранва намирането на нови екземпляри.

FCA казва, че част от колите ще бъдат продавани на частни колекционери, а друга част ще бъде запазвана за колекцията на самия производител.

Първите пет коли, възстановени по програмата и предлагани на клиенти, са Alfa Spider IV (1991), Lancia Fulvia Coupé Montecarlo (1973), Spidereuropa Pininfarina (1981), Alfa Romeo SZ (1989) и Lancia Appia Coupé (1959). 

В момента и петте са изложени на ретро салон в Париж, където могат да бъдат уточнени детайли по тяхното купуване.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт