728 x 90

Вече може да си купувате дял от ретро кола

    За мнозина фенове ретро колите са много повече от просто машини – те са страст, емоция и дори начин на живот. Но за немалко хора те са просто инвестиция – бърз и умен начин за изкарване на свежи пари. Ако сте от последните, но нямате възможност да похарчите милиони или хиляди за ретро кола, то

    За мнозина фенове ретро колите са много повече от просто машини – те са страст, емоция и дори начин на живот. Но за немалко хора те са просто инвестиция – бърз и умен начин за изкарване на свежи пари.

    Ако сте от последните, но нямате възможност да похарчите милиони или хиляди за ретро кола, то фирма от САЩ има интересно предложение.

    Става дума за Rally Rd, която има ново приложение, даващо възможност за закупуване на дял от скъпа ретро кола. Фирмата използва специална платформа, която разделя всяка достъпна кола на 2000 акции, които се търгуват между клиентите.

    Към момента платформата предлага един автомобил за инвестиция – 1995 BMW M3 Lightweight, като разпродажбата му ще започне на два етапа през това лято. До момента по този начин са били продадени няколко коли, като за някои от тях една акция се е търгувала срещу под 40 долара.

    Приложението вече има "хиляди потребители", казват от фирмата, като още между 15 и 20 хиляди човека чакат да се включат.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт