728 x 90

Яко наследство от гаража на дядо – Lambo Countach и Ferrari 308

Яко наследство от гаража на дядо – Lambo Countach и Ferrari 308

Предметите наследени от баба и дядо не винаги са полезни в съвременната реалност, но героят в тази история е доволен от намереното в стария гараж на неговата фамилия. Там той намира Lamborghini Countach, производство 1981 година. Италианската кола е купена в годините, когато дядо му се е занимавал с автомобилен бизнес. Разходите по подръжката на

Предметите наследени от баба и дядо не винаги са полезни в съвременната реалност, но героят в тази история е доволен от намереното в стария гараж на неговата фамилия. Там той намира Lamborghini Countach, производство 1981 година.

Италианската кола е купена в годините, когато дядо му се е занимавал с автомобилен бизнес. Разходите по подръжката на супервозилото обаче са били големи и затова този екземпляр заедно с други се оказал затворен в гаража за повече от четвърт век.

От публикуваните фотографии в пълния с вехтории гараж се вижда и още един рядък автомобил – Ferrari 308, прочут модел на италианската компания от началото на 80-е години на миналия век. Що се касае до ламборгинито, то може да се използва след известна реставрация.

Снимки: Reddit via GTspirit

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт