728 x 90

Търсите си BMW 3-Series E46? Продават чисто ново за $30 000

Феновете на моделно поколение Е46 на BMW в България са много. В групите за предлагане на автомобили от марката постоянно виждаме добри екземпляри, които търсят своя но стопанин. Но машината, която открихме за продажба някъде в САЩ, най-вероятно бие всички, които сме виждали досега. Става дума за версия купе на 18 години и едва 1375

Феновете на моделно поколение Е46 на BMW в България са много. В групите за предлагане на автомобили от марката постоянно виждаме добри екземпляри, които търсят своя но стопанин.

Но машината, която открихме за продажба някъде в САЩ, най-вероятно бие всички, които сме виждали досега. Става дума за версия купе на 18 години и едва 1375 км. пробег от чисто нов.

Не знаем каква точно е историята на возилото, но лесно се вижда, че пробегът е реален по състоянието, в което се намира колата. Спецификацията е 330i, което прави офертата още по-привлекателна, а собственикът казва, че наскоро е сменил акумулатора и всички течности по мотора.

Но, разбира се, има и уловка. Автомобил в подобно състояние със сигурност струва доста, но исканата тук сума е 30 000 долара. Разбира се, коментар най-вероятно е възможен, но едва ли собственикът ще се прости с бижуто си за по-малко от 27-28 хил. долара.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт