728 x 90

Mercedes пуска служители на Porsche безплатно в музея си

    Porsche отбелязва 10-тата годишнина от отварянето на вратите на официалния музей на марката в Щутгарт. В празненствата се включва и друга марка базирана в същия град – Mercedes-Benz, която ще пуска служители на конкурентите си безплатно в своя музей. От 31 януари до 10 февруари всеки работник на Porsche ще може да посети официалната перманентна

    Porsche отбелязва 10-тата годишнина от отварянето на вратите на официалния музей на марката в Щутгарт. В празненствата се включва и друга марка базирана в същия град – Mercedes-Benz, която ще пуска служители на конкурентите си безплатно в своя музей.

    От 31 януари до 10 февруари всеки работник на Porsche ще може да посети официалната перманентна експозиция на Mercedes безплатно само срещу показване на съответния ID бадж.

    "Изпращаме нашите най-искрени поздравления към колегите ни от Porsche. Надяваме се, че партньорството ни с техния музей ще продължи успешно, както е досега".

    Двете фирми предлагат различни намаления при закупуване на общ билет за посещение на двата музея в Щутгарт. Освен това, отскоро Porsche 550 Spyder е изложен в музея на Mercedes, където е нареден до състезателни автомобили от миналото на марката със звезда за лого.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт