728 x 90

Да, и в България има такива коли – насладете се на това феноменално BMW 3.0 CS!

Да, и в България има такива коли – насладете се на това феноменално BMW 3.0 CS!

Макар и не в огромни количества, и в България се срещат уникални автомобили от на практика всички масови марки. Живото доказателство за това идва от този прекрасен екземпляр с бургаска регистрация. Возилото е BMW 3.0 CS от 1975 година. Моторът е 6-цилиндров от доста известното сред феновете на марката двигателно семейство М30. Баварецът е преминал

Макар и не в огромни количества, и в България се срещат уникални автомобили от на практика всички масови марки. Живото доказателство за това идва от този прекрасен екземпляр с бургаска регистрация.

Возилото е BMW 3.0 CS от 1975 година. Моторът е 6-цилиндров от доста известното сред феновете на марката двигателно семейство М30.

Баварецът е преминал през пълно възстановяване като по груба оценка стойността му в момента е около 70 000 евро. Можем само да гледаме и да се наслаждаваме от сърце.

Чудесните снимки са дело на фотографа Dakov Automotive, който ни предостави възможността да ги публикуваме на страниците на AUTOCLUB. Повече от неговата работа можете да откриете в Instagram профила му.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт