728 x 90

Близо 3 млн паунда за копие на Aston Martin DB5 на Джеймс Бонд

    Специалисти от подразделението Aston Martin Works, базирано в историческия фирмен завод в Нюпорт, пристъпи към изграждането на първите екземпляри от купето Aston Martin DB5 с оригиналните "шпионски" спецификации на легендарния автомобил на Шон Конъри като Джеймс Бонд от началото на 60-е години на миналия век. Комплектът с възстановените джаджи е уточнен: автомобилите-копия ще бъдат оборудвани

    Специалисти от подразделението Aston Martin Works, базирано в историческия фирмен завод в Нюпорт, пристъпи към изграждането на първите екземпляри от купето Aston Martin DB5 с оригиналните "шпионски" спецификации на легендарния автомобил на Шон Конъри като Джеймс Бонд от началото на 60-е години на миналия век.

    Комплектът с възстановените джаджи е уточнен: автомобилите-копия ще бъдат оборудвани с тристранно въртящо се окачване за регистрационни номера, сгъваеми остриета на бронята, имитация на устройство за димна завеса, манекени с картечници и още редица специални средства от култовия филм. Първите клиенти ще получат колата си през 2020 г. на цена не по-малко от 2,75 милиона лири стерлинги, без да се броят данъците.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт