728 x 90

Същността на лукса

Японската автомобилна марка Infiniti с гордост обяви създаването на лимитирана серия от колекционерски пластики „Essence Sculpture”, вдъхновени от удивителния концептуален модел Infiniti Essence, показан миналата година на честването на 20-ия рожден ден на автомобилопроизводителя. Малката скулптура от масивна смола, създадена от дизайнера на оригиналния модел и одобрена от старшия вицепрезидент и главен творчески директор Широ

Японската автомобилна марка Infiniti с гордост обяви създаването на лимитирана серия от колекционерски пластики „Essence Sculpture”, вдъхновени от удивителния концептуален модел Infiniti Essence, показан миналата година на честването на 20-ия рожден ден на автомобилопроизводителя. Малката скулптура от масивна смола, създадена от дизайнера на оригиналния модел и одобрена от старшия вицепрезидент и главен творчески директор Широ Накамура, ще бъде направена в 300 номерирани екземпляра.
След поръчковите пътни чанти за истинския концептуален модел Louis Vuitton създаде за Infiniti и куфарче за пренасяне на екземпляр номер 1 от Essence Sculpture. Новото сътрудничество със световния лидер в лукса изразява стремежа на Infiniti към изящество и съвършенство. Майсторите от Louis Vuitton са създали оригинално куфарче в Louis VuittonDamier Graphite, което да изпълнява ролята на висококачествена кутия за превоз и представяне на първата пластика Essence Sculpture в централата на Infiniti в Япония. Куфарчето ще бъде изработено в историческото ателие на Louis Vuitton в Асниер, Франция, където се изпълняват специалните поръчки.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт