728 x 90

Playboy зайче рекламира брониран руски джип и водка (видео)

Руски автомобилен производител "Комбат" нае латвийско Playboy зайче да промотира вече известния си брониран джип Dartz Prombron Iron Diamond SUV с едно шише водка със златно покритие.Ексцентричното возило, което струва 1 милион евро, наподобява американския Hummer, но е много по-сериозна машина от американския си колега. Най-важното преимущество на "звяра" е, че е брониран и че

Руски автомобилен производител "Комбат" нае латвийско Playboy зайче да промотира вече известния си брониран джип Dartz Prombron Iron Diamond SUV с едно шише водка със златно покритие.
Ексцентричното возило, което струва 1 милион евро, наподобява американския Hummer, но е много по-сериозна машина от американския си колега. Най-важното преимущество на "звяра" е, че е брониран и че може да издържа на куршуми не само от автомат, но и на атака от гранотомет. За допълнителна здравина дебелите ламарини са покрити с кевлар. От фирмата производител на луксозния "Комбат" обясняват, че са решили да претворят в един автомобил и най-безумните изисквания на своите клиенти.
Скъпата кола е покрита със специален цвят "червен рубин". Стъклата на джипа освен, че са непробиваеми, но са и позлатени. Вътре е монтирана най-скъпата аудио система Rogue,а целият интериор е украсен със злато, платина, брилянти и рубини. Сред невероятните глезотии в салона се откроява кожата, с които са облечени креслата. Тя е направена от половите органи на кит – изключително скъп и дефицитен материал. Същата кожа се използва и за оформлението на детайлите в интериора на яхтата на милиардера Аристотел Онасис.
В джипа ще има и специална версия мобилен телефон на марката Vertu. Вътре е наличен и малък бар, който, както се полага, е зареден с най-отбрани алкохолни напитки.
Под капака на луксозната бронирана руска машина има огромен двигател с мощност 840 к.с., който с лекота достига максималните 240 км/ч, въпреки теглото на колата от 3,7 тона.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт