728 x 90

Nissan подкрепя Дни на предизвикателствата 2011

    Nissan традиционно подкрепи активности в областта на екстремните спортове на световно ниво. В тази връзка и Nissan в България реши да бъде част от „Дни на предизвикателствата”, които се провеждат от 29 ноември до 1 декември в Аула Максима на УАСГ. Фестивалът е една своеобразна среща на съмишленици и приятели, на ценителите на далечното, недокоснатото

    Nissan традиционно подкрепи активности в областта на екстремните спортове на световно ниво. В тази връзка и Nissan в България реши да бъде част от „Дни на предизвикателствата”, които се провеждат от 29 ноември до 1 декември в Аула Максима на УАСГ. Фестивалът е една своеобразна среща на съмишленици и приятели, на ценителите на далечното, недокоснатото и автентичното. На мечтателите. Част от програмата и специален гост на фестивала бе световно известният испански катерач Дани Андрада, който гостува на тазгодишното седмо издание с негова презентация, в памет на великия алпинист Валтер Бонаити.
    В рамките на „Дните на предизвикателствата” се проведе и традиционния фотоконкурс с награден фонд за любители на тема „360° предизвикателства”, оценяван от професионално жури. Откриването започна с обявяване на  победителите от фотоконкурса. Първо място зае Емил Данилов със своята снимка, озаглавена “White water”. Второ място бе за Иван Добрев със снимката си “Pure Grip”, a третото място отиде при Михаил Заимов със снимка „ Среща с делфини”. Камен Илчев, Бранд Мениджър на Nissan за България  и Гаврил Димитров, CEO на  магазини Стената, днес ще връчат наградите на публиката от фотоконкурса. Nissan ще предостави и възможността на един от посетителите на „Дни на предизвикателствата” да прекара уикенд с автомобил Nissan Navara и изпита едно незабравимо приключение в компанията му.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт