728 x 90

Янита спечели NISSAN MICRA от радио ENERGY

    Четвърти сезон "Изчезвам след 60 секунди" по радио ENERGY приключи Радио риалитито "Изчезвам след 60 секунди – Четвърти сезон" на радио ENERGY приключи вчера в The MALL. Янита от София е късметлийката, която спечели  NISSAN MICRA, предоставена от Nissan в България. Тя изтегли ключа, който отключва голямата награда от състезанието – NISSAN MICRA на стойност

    Четвърти сезон "Изчезвам след 60 секунди" по радио ENERGY приключи

    Радио риалитито "Изчезвам след 60 секунди – Четвърти сезон" на радио ENERGY приключи вчера в The MALL. Янита от София е късметлийката, която спечели  NISSAN MICRA, предоставена от Nissan в България. Тя изтегли ключа, който отключва голямата награда от състезанието – NISSAN MICRA на стойност 26 210 лв. Финалът на Четвърти сезон на състезанието се състоя вчера в The MALL, където се събраха всички финалисти с техните семейства и роднини, приятелите на радио ENERGY и партньорите на радиото.  Румънеца и Енчев бяха водещи на събитието, като забавляваха гостите и изпълниха най-големите хитове на 90те, любимата музика на слушателите на радио ENERGY и най-новото си парче „Miss you”. Те успяха да си заформят и своеобразно караоке с някои от финалистите и да потанцуват с други пред голямата елха.
    Янита Лазарова от София ще кара нов NISSAN MICRA. Тя изтегли коледна кутия с номер 14, който й донесе и точния ключ, който отваря колата. Печелившата кутия през Трети сезон също беше с номер 14 и се оказа най-щастливото ENERGY число.
    Янита е само на 21 години и е вече горд собственик на белия NISSAN MICRA. До последно тя не е вярвала, че ще има най-голям късмет от всички. В ефира на радио ENERGY тя сподели, че не може да спре да трепери и да повярва на подаръка си. Обещава да вози много хора, постоянно, защото NISSAN MICRA много й отива. На живо в ефира на ENERGY REQUEST слушателите бяха неразделна част от приключението Изчезвам за 60 секунди Четвърти сезон през последните месеци. От всички почти 5000 регистирали се, само 23 бяха истинските късметлии, които стигнаха до финала. Янита си тръгна с голямата награда, но всички получиха своите подаръци – уикенд за двама в Пампорово от радио ENERGY и подаръци от медийните партньори.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт