728 x 90

VIVA с горещ и хрупкав Panini в OMV

    От началото на месец март, във всички бензиностанции на OMV България с VIVA ще се предлага нов сандвич специалитет. Panini Prosciutto и Panini Caprese очакват клиентите на VIVA да усетят насладата от италианската кухня. Panini Prosciutto и Panini Caprese се сервират затоплени във VIVA на бензиностанциите на OMV България. Вкусната храна става още по-вкусна, когато

    От началото на месец март, във всички бензиностанции на OMV България с VIVA ще се предлага нов сандвич специалитет. Panini Prosciutto и Panini Caprese очакват клиентите на VIVA да усетят насладата от италианската кухня. Panini Prosciutto и Panini Caprese се сервират затоплени във VIVA на бензиностанциите на OMV България. Вкусната храна става още по-вкусна, когато се сервира гореща и хрупкава: затова във VIVA на бензиностанциите на OMV България предлагат новия горещ и хрупкав Panini. Той се предлага в две разновидности: В “Panini Prosciutto” има вкусно прошуто, пресни домати и сирене моцарела. Примамливата алтернатива е "Panini Caprese", която представлява пшенично хлебче с домати, моцарела и песто за по-изтънчен вкус.
    Горещ и хрупкав означава, че всеки Panini сандвич е прясно приготвен. За да може да бъдат бързо приготвени, сандвичите се изпичат на грил и клиентите не трябва да чакат дълго да станат готови. Както всички други сандвичи предлагани във VIVA, така и Panini се предлага за консумация както на място в бензиностанцията, така и в удобна опаковка за из път.
    „Сред шофьорите е много популярна закуската, която може да се консумира по време на път. Чрез предлагането на Panini във VIVA на бензиностанциите на OMV България ние се съобразяваме с желанията на нашите клиенти”, сподели Петър Величков, Изпълнителен директор на OMV България.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт