728 x 90

Форд Мото-Пфое отново с Каменица Фен Купа

    Официалният вносител на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover за България натрупа десетина партньорски спонсорски ангажимента извън обичайната си търговска дейност Започва 11-ото издание на аматьорския футболен турнир Каменица Фен Купа, организиран от едноименната бирена компания. Официалното начало беше даден днес в София на специално тържество в клуб "Студио 5" на НДК. На партито присъстваха

    Официалният вносител на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover за България натрупа десетина партньорски спонсорски ангажимента извън обичайната си търговска дейност

    Започва 11-ото издание на аматьорския футболен турнир Каменица Фен Купа, организиран от едноименната бирена компания. Официалното начало беше даден днес в София на специално тържество в клуб "Студио 5" на НДК. На партито присъстваха шефовете от Каменица АД Драган Радивоевич и Даниел Петров, председателят на БОК Стефка Костадинова, футболните звезди от близкото минало Трифон Иванов и Йордан Лечков, представители на основните спонсори на проявата: Адидас (Сердил Гьозелекли), Глобул (Ясен Гуев), Форд Мото-Пфое (Димо Николов) и Самсунг.
    Вносителят на Ford, Volvo, Jaguar и Land Роver, ще бъде официален превозвач и през тази година на турнирите за аматьори, които през миналата година обхванаха внушителните 2000 отбора. По време на събитието управителят на Ford Moto-Pfohe Димо Николов, сподели, че е „впечатлен от ентусиазма в залата” и похвали „Каменица” АД за „завидните усилия и възможността единадесет поредни години да подкрепя една толкова хубава традиция”.

    Спонсорите обявиха и куп привлекателни награди, върхът сред които е пътуването на победителите плюс трима зрители до Рио де Жанейро и посещение на легендарната футболна Мека – Маракана. Днес в София за пръв път в България, предпремиерно за широката общественост, беше представена и официалната топка на Купата на конфедерациите 2013 – adidas Cаfusa.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт