728 x 90

XIII тенис турнир Peugeot праща 4 на Ролан-Гарос

    13-ото издание на състезанието все повече наближава и отново ще предложи предизвикателства и незабравими емоции за участници и зрители. Тенис турнир Peugeot ще се проведе на 18 и 19 май на кортовете на клуб „Левски-София“. Тази година четирима от участниците ще имат възможност да гледат на живо световноизвестния тенис турнир Roland-Garros. София Франс Ауто отправя

    13-ото издание на състезанието все повече наближава и отново ще предложи предизвикателства и незабравими емоции за участници и зрители. Тенис турнир Peugeot ще се проведе на 18 и 19 май на кортовете на клуб „Левски-София“. Тази година четирима от участниците ще имат възможност да гледат на живо световноизвестния тенис турнир Roland-Garros. София Франс Ауто отправя предизвикателство и към клиентите на марката Peugeot. Освен отборът-победител в състезанието, двойката на най-добре класиралия се според ранглистата собственик на автомобил Peugeot също ще бъде поканена да бъде гост на един от най-престнижните тенис турнири. Класиралите се на второ и трето място ще получат награди, осигурени от верига спортни магазини SLS Rossignol.
    Всеки над 18-годишна възраст може да се включи и да премери сили в най-големия любителски тенис турнир за смесени двойки, като в надпреварата се допускат само аматьори. Формулата на игра е нестандартна – смесени двойки, които ще играят на принципа на директната елиминация в два от три тай-брека. Полуфиналите и финалът се играят в три от пет тай-брека. В съботния състезателен ден участниците ще бъдат разделени на групи от 4 или 5 двойки в зависимост от броя на екипите. От всяка от групите се класира по 1 двойка. В неделя, двойките образуват 4 групи, като победителят се класира за полуфинала.
    По време на турнира, участниците и посетителите ще могат да опознаят най-новите представители на марката – изключителния Peugeot 208 GTi, градския кросоувър Peugeot 2008 и семейния Peugeot 301. Специална награда ще спечели един от участниците, направил тест драйв по време на дните на турнира. Официални партньори на турнира са Air France, BNP Paribas, SLS Rossignol, Загорка и Девин. Всички желаещи могат да се запишат индивидуално или с техния партньор онлайн на peugeot.bg/tennis, на място в тенис комплекс "Левски-София" или в центровете на Peugeot в цялата страна. Крайният срок за включване в турнира е 13 май.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт