728 x 90

КИА вози Гришо и компания до титлата в Мелбърн

Kia e генерален спонсор на Аустрелиън Оупън 2015 и предостави 107 специално оборудвани автомобила на Тенис Австралия. Колите с логото КИА ще бъдат управлявани от 215 специално обучени шофьори, които се предвижда да изминат около 400 000 км в рамките на състезанието. КИА ще осъществи и световната премиера на KIA X-Car, инспириран от X-Men –

Kia e генерален спонсор на Аустрелиън Оупън 2015 и предостави 107 специално оборудвани автомобила на Тенис Австралия. Колите с логото КИА ще бъдат управлявани от 215 специално обучени шофьори, които се предвижда да изминат около 400 000 км в рамките на състезанието.

КИА ще осъществи и световната премиера на KIA X-Car, инспириран от X-Men – специално оборудвано КИА Соренто в партньорство с Twentieth Century Fox Home Entertainment. "Свръхчовешкият" посланик на бранда, популярната тенис звезда Рафаел Надал демонстрира уникалния по рода си автомобил. Междувременно КИА активно кани феновете на поредицата игрални филми X-Men да познаят коя черта от характера на филмовия герой е вдъхновила неповторимия дизайн на Соренто.

След предаването на автопарка на Изпълнителния директор на Тенис Австралия, Крейс Тайли, Главният Оперативен Директор на КИА Моторс Австралия, Деймиен Мередит, коментира: "Аустрелиън Оупън е най-дългогодишната програма от маркетинговата стратегия на КИА за спонсориране на спортно събитие, а ние сме горди партньори на едно от най-популярните спортни събития по света. Развълнувани сме и от премиерата на KIA X-Car, която демонстрира желанието ни да представяме вълнуващи, динамични и вдъхновяващи модел пред международната аудитория."

Крей Тайли допълни: "Удоволствие за нас е да получаваме подкрепа от лоялен партньор като КИА. Безспорно Аустрелиън Оупън е най-популярното спортно събитие през януари и аз отново с удоволствие ще приема любезно предоставените автомобили КИА за целите на турнира през следващите няколко седмици."

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт