728 x 90

Hyundai спонсор и на NFL

Hyundai спонсор и на NFL

Хюндай от дълги години подкрепя различни големи спортни федерации и първенства. Компанията вече ще е официален автомобилен спонсор на националната футболна лига в САЩ – NFL. Лигата по американски футбол има най-голямата и предана фенска база сред американските спортове. Скоро Hyundai ще доближи тази страст и ентусиазъм до своите клиенти. “В Hyundai сме големи футболни

Хюндай от дълги години подкрепя различни големи спортни федерации и първенства. Компанията вече ще е официален автомобилен спонсор на националната футболна лига в САЩ – NFL. Лигата по американски футбол има най-голямата и предана фенска база сред американските спортове. Скоро Hyundai ще доближи тази страст и ентусиазъм до своите клиенти.

“В Hyundai сме големи футболни фенове и за нас няма по-добро място за достигане на клиенти и показване на бранда Hyundai – коментира Дейв Зуковски, президент и изпълнителен директор на Hyundai Motor America. –  Нямаме търпение да покажем на 188 млн. фенове на NFL невероятния ни дизайн, напредничави технологии, динамични качества и множество функции за безопасност на продуктите на Hyundai.”

Като част от новото партньорство, Hyundai ще използва логото на NFL в различните маркетинг канали, включително брандирано съдържание, рекламни и промоционални материали. NFL се превърна в целогодишен спорт и Hyundai ще има достъп до някои от най-големите събития в календара като Super Bowl, NFL Combine, NFL Draft, NFL Kickoff и плейофите на NFL. Hyundai също така ще осигури промоционални автомобили за Super Bowl и други събития през годината.
 
“Приветстваме Hyundai в нашето семейство от спонсори, коментира Рени Андерсон, старши вицепрезидент по спонсорството в NFL. – Оценяваме ентусиазма на Hyundai и ще работим заедно, за да стигнем до феновете с иновативни програми по време на големите събития от календара.”

Феновете на NFL вече се наслаждават на старта на новия сезон, а Hyundai ще стартира активностите си с присъствие по време на NFL Kickoff на 10 септември.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт