728 x 90

Rolls-Royce Phantom Maharaja Peacock Drophead Coupe – вдъхновен от Индия

Rolls-Royce Phantom Maharaja Peacock Drophead Coupe – вдъхновен от Индия

Ролс-Ройс представи ексклузивния луксозен автомобил Rolls-Royce Phantom Maharaja Peacock Drophead Coupe. Елегантното возило е вдъхновено от изяществото и красотата на пауна – националната птица на Индия. Интериорът на салона на белоснежния кабриолет е изпълнен в светли тонове с изумрудено-зелени акценти върху панелите, ръчките на вратите и волана. Образът на пауна е гравиран върху "жабката" пред

Ролс-Ройс представи ексклузивния луксозен автомобил Rolls-Royce Phantom Maharaja Peacock Drophead Coupe. Елегантното возило е вдъхновено от изяществото и красотата на пауна – националната птица на Индия.

Интериорът на салона на белоснежния кабриолет е изпълнен в светли тонове с изумрудено-зелени акценти върху панелите, ръчките на вратите и волана. Образът на пауна е гравиран върху "жабката" пред пътника до шофьора и бродиран върху подглавниците.

Предният панел и рафта зад задните седалки са оформени с използването на скъпо тиково дърво, което често се влага и съвременните яхти. Rolls-Royce Phantom Maharaja Peacock Drophead Coupe е с лимитиран тираж от няколко екземпляра.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт