728 x 90

Фелипе Маса изпробва Jaguar C-X75

Звездата на тима от Формула 1 Williams Фелипе Маса изпробва суперавтомобила на Jaguar – C-X75, който участва в новия филм от поредицата за Джеймс Бонд „Спектър”. Jaguar C-X75 беше представен в Мексико Сити малко преди състезанието за Гран при на Мексико, а събитието предхождаше премиерата на „Спектър” в Северна Америка – вчера филмът тръгна по

Звездата на тима от Формула 1 Williams Фелипе Маса изпробва суперавтомобила на Jaguar – C-X75, който участва в новия филм от поредицата за Джеймс Бонд „Спектър”. Jaguar C-X75 беше представен в Мексико Сити малко преди състезанието за Гран при на Мексико, а събитието предхождаше премиерата на „Спектър” в Северна Америка – вчера филмът тръгна по екраните в Мексико Сити.

„Изключително вълнуващо е да съм зад волана на автомобил, използван в някои от ключовите каскади във филм за Джеймс Бонд – заяви Маса. – Williams беше партньор на Jaguar при създаването на C-X75 и това ми даде възможност да се докосна до проект, който не е част от Формула 1. Невероятно забавно и вълнуващо беше да карам суперколата Ягуар C-X75 на снимачната прощадка на „Спектър”, тук в Мексико Сити.”

В двадесет и четвъртия филм от поредицата за Джеймс Бонд, „Спектър”, Ягуар C-X75 е управляван от поредния враг на Агент 007 – Хинкс – в едно от най-емблематичните за цялата поредица преследвания с коли.

Шофираната от актьора Дейв Баутиста (Хинкс), суперкола C-X75, която се смята за най-съвършеният Ягуар произвеждан някога, е произведена специално за снимачните дейности чрез съвместната работа на Special Vehicle Operations на Jaguar Land Rover и Williams Advanced Engineering от Формула 1.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт