728 x 90

Започна Премиум Рали София – Свети Влас 2016

На 10 юни по обяд беше даден стартът на Сезон 2016 на ралито за суперколи в България. Петдневното приключение на 35-те екипажа започна от Марина "Диневи", Свети Влас. От челна позиция стартира екипът на Motobul и Orlen Oil с един от най-екзотичните автомобили – Lotus Exige Cup R, следван от останалите отбори с не по-малко

На 10 юни по обяд беше даден стартът на Сезон 2016 на ралито за суперколи в България. Петдневното приключение на 35-те екипажа започна от Марина "Диневи", Свети Влас. От челна позиция стартира екипът на Motobul и Orlen Oil с един от най-екзотичните автомобили – Lotus Exige Cup R, следван от останалите отбори с не по-малко интересните Ferrari 458 Italia Spyder, Ferrari GTB Fiorano, Bentley Continental GT S, Porsche Turbo S Tech Art, Chevrolet Corvette C07, Mercedes SL500 Mille Miglia, Audi RS7 Dynamic+, OPC Unlimited Irmscher Edition и много други.

Маршрутът на Премиум Рали София – Свети Влас включва България и Гърция, като в южната ни съседка към кордона от забележителни автомобили ще се включи и чуждестранен формат за суперколи. Част от изпитанията, очакващи участниците, ще са най-бърза обиколка на писта, драг, щафета, "точни езди" и скрити локации.

Допълнително, екипът на Премиум Рали София – Свети Влас се е погрижил и за забавната част в мероприятието. Във всеки град са организирани тематични партита, част от които са отворени за всеки желаещ да се присъедини. Финалът ще бъде за втора поредна година пред хотел "Маринела" в София – от 17:00 ч. на 13 юни.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт