728 x 90

Популярни лица идват на Rakia & Spirits Fest 2019

В края на ноември в НДК в зала 7 ще се проведе VII пореден международен фестивал на ракията. В петък  и събота (29–30.11.2019) в топла и изискана атмосфера, край щандовете на най-популярните родни и чуждестранни производители, в дните на Rakia & Spirits Fest  се очакват над 5000 посетители. Организаторите  тази година отправят официални покани към

В края на ноември в НДК в зала 7 ще се проведе VII пореден международен фестивал на ракията. В петък  и събота (29–30.11.2019) в топла и изискана атмосфера, край щандовете на най-популярните родни и чуждестранни производители, в дните на Rakia & Spirits Fest  се очакват над 5000 посетители.

Организаторите  тази година отправят официални покани към популярни личности като актьорите Антон Радичев, Георги Мамалев,  Малин Кръстев, Красимир Доков, Станимир Гъмов, евродепутата Андрей Слабаков, журналистите Иван Гарелов, Агент Тенев и др., които на място да се запознаят с най-новите вкусни ракиени предложения на дестилериите от България, съседните балкански страни и света. Сред традиционните изложители са фирми от Сърбия, Северна Македония, Гърция, Турция, Черна гора, Китай, Бразилия и други държави.

Над 400 ракиени аромата ще поблазнят истинските познавачи и ценители  на вкусните алкохолни напитки в часовете на неограничена дегустация. По време на ракиения фест ще има музика на живо, като посетителите ще се радват на изпълненията на музикантите от група Ехо Балкан Самба. Освен актуалните ракиени коктейли за дами, които ще се миксират пред погледите на посетителите, ще има специално обособена коктейл зона с авторски предложения с домашни сиропи от ябълки и индрише и гастрик от кайсии. Ще има и греяна ракия с карамелизирана захар, карамфил и черен пипер.

В двата дни на ракиената фиеста ще се проведе и конкурс  „Ракия – изборът на потребителите“. Високото ниво на фестивала допуска  продажба на допълнителни токени (кредити) за дегустация на премиум и ексклузивни напитки и закупуването на любимите Ви напитки от феста на цени на производител.

За по-любопитните ценители на ракиените напитки ще бъдат организирани майсторски класове, в които ще се разказва  за начина на производство на напитките – елексири. Дегустациите и всеки токен отговорят на половин унция, която се равнява на 15 мл и според експертите това количество е напълно достатъчно, за да може човек да се увери дали иска отново да отпие от същото питие, или е готов за нови усещания и вкусови предизвикателства.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт