728 x 90

Балкан Стар подкрепи световен форум по конен спорт

    На провелото се от 31-ви май до 3 юни в конно-спортна база “Ген. Крум Лекарски”  международно състезание „Световна купа по прескачане на препятствия” Балкан Стар връчи приз Mercedes в категория юноши за първо място на румънския състезател Жорже Клаудио с кобила Балубета, който финишира с време 28,79 сек. Второто място си поделиха Сенчер Хорасан и

    На провелото се от 31-ви май до 3 юни в конно-спортна база “Ген. Крум Лекарски”  международно състезание „Световна купа по прескачане на препятствия” Балкан Стар връчи приз Mercedes в категория юноши за първо място на румънския състезател Жорже Клаудио с кобила Балубета, който финишира с време 28,79 сек. Второто място си поделиха Сенчер Хорасан и Христо Найденов, които преодоляха паркура с време 31,28. Трето и четвърто място отидоха съответно при Сенчер Хорасан и Матис Швенткер. Наградите на победителите връчи Катя Боянова – ръководител маркетинг и продажби  Mercedes Benz леки автомобили.
    В почивните дни гостите на състезанието имаха възможност да се насладят на изяществото и красотата на благородните животни и да направят пробно шофиране с леки автомобили Mercedes-Benz. Поразителен дизайн и изключителна динамика демонстрира Mercedes-Benz GL. Спортен дух, в съчетание с лукс и удобство бяха осигурени от Mercedes-Benz B-класа и Mercedes-Benz Е-класа, а на манежа, наред с изящните конски сили, своето място зае Mercedes-Benz C-класа.
    „Световната купа по прескачане на препятствия” има ключова роля в качеството си на индивидуална квалификация за Европейски шампионат по прескачане на препятствия за мъже и юноши, и квалификация за коне за Олимпийските игри в Лондон през 2012 г. В международното състезание, участие взеха състезатели от осем държави – България, Унгария, Германия, Швейцария, Гърция, Турция, Румъния, Сърбия.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт