728 x 90

Шуменска фен зона за футболния Мондиал 2018

    Шуменската гордост "Карлсберг България" – Шуменско пиво, ще полее подобаващо футболните страсти по време на едномесечното спортно събитие Мондиал 2018, което започва днес с откриване и първи мач от 18:00 часа. Специална Шуменско зона ще бъде изградена за периода 14 юни – 15 юли в Градската градина на Шумен. В нея жителите и гостите на

    Шуменската гордост "Карлсберг България" – Шуменско пиво, ще полее подобаващо футболните страсти по време на едномесечното спортно събитие Мондиал 2018, което започва днес с откриване и първи мач от 18:00 часа. Специална Шуменско зона ще бъде изградена за периода 14 юни – 15 юли в Градската градина на Шумен.

    В нея жителите и гостите на града ще могат да следят мачовете от първенството на голяма видео стена, където ще се излъчват всички футболни срещи в близкия един месец. Шуменско зона ще предлага голям бар и барбекю за почитателите на футбола и хубавата бира.

    Първото голямо събитие е на 14 юни от 16:00 ч., когато за откриването на футболния лагер ще се погрижат музикантите от Taking Heet, а след това ще бъде излъчен на живо първия мач от програмата на Световното първенство по футбол.

    Нови бири в семейството на "Шуменско":
    – Шуменско-чешки стил, е бира, вдъхновена от чешките пивоварни традиции с кехлибарен цвят, добре балансирана плътност и приятен хмелов вкус. Отличителният характер на пивото се дължи на комбинацията от богат малцов аромат, преплетен с букет от традиционните за чешките бири сортове хмелове (сааз и херсбрюкер). За приятния вкус и пивкост на Шуменско в чешки стил допринася умерено изразената му горчивина. За неговото разработване специално се погрижи Мария Стоева, майстор-пивовар от пивоварната на „Шуменско“ в Шумен.
    – Шуменско-белгийски стил, е освежаващо, пивко и много ароматно пиво с характерния вкус на традиционните белгийски бири. Богатият аромат на портокалови кори и кориандър е негова отличителна черта, а вкусът е леко сладникав. Цветът е светло сламено-златист и образува плътна бяла пяна. За разработването на белгийския стил „Шуменско“ се погрижи Методи Стоянов, майстор-пивовар от пивоварната на Карлсберг България в Благоевград.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт