728 x 90

Музикален фест в столицата на бирата Стара Загора от 5 до 8 септември

Beerфестът – биреният фестивал на Стара Загора, през тази година от 5 до 8 септември предлага по-богата програма от всякога, утвърждавайки града като безспорната Столица на бирата в България. С подкрепата на общината и „Загорка“ АД Beerфестът цели отново да поднесе добро настроение на почитателите на бирата от всички точки на България, представяйки им отличителните

Beerфестът – биреният фестивал на Стара Загора, през тази година от 5 до 8 септември предлага по-богата програма от всякога, утвърждавайки града като безспорната Столица на бирата в България. С подкрепата на общината и „Загорка“ АД Beerфестът цели отново да поднесе добро настроение на почитателите на бирата от всички точки на България, представяйки им отличителните черти на всяка една от марките на „Загорка“ АД, сред които познати и обичани брандове като Загорка, Ариана, Stolichno, HEINEKEN, Starobrno, сайдера "Крадецът на ябълки" и др.

Тематични вечери, посветени на различни музикални стилове, са заложени в концепцията на тазгодишната програма. Ударният старт на 5 септември ще бъде даден с Васко Кръпката и Подуене Блус бенд и БТР. За националния празник 6 септември втората вечер ще е посветена на съвременен прочит на обичани народни мотиви с красивите гласове на Деси Добрева и DIA.

Гостите от Сърбия Guns’N’Roses Real Tribute и Queen Real Tribute ще разнообразят програмата с познати от класики от международната сцена в третата фестивална вечер. Заключително, на 8 септември ще се завърнем у нас с изпълненията на Overground Brass Band и обичаните доайени на родната сцена Васил Найденов и Силвия Кацарова.

След като се насладят на нови парчета и любими хитове от последните 30 години с бира в ръка, музикалните фенове ще имат възможност да се приберат до домовете си с безплатната автобусна линия, осигурена от „Загорка“ АД. Чрез нея компанията доказва чрез действия посланието си „Когато шофирате, никога не пийте“.

Във всеки от фестивалните дни – между 20:30 и 00:00 часа, линията ще се движи на всеки 30 минути с начална точка Парк „Загорка“ и ще покрие почти цялата територия на града. Редовните линии на градския транспорт, с които може да се достигне до мястото на събитието, са №3 и №36.

Още една специална изненада от пивоварн "Загорка" очаква бирените почитатели, които изберат да проявят отговорно отношение към околната среда и да изхвърлят своите кенове и пластмасови чаши в специално предвидените контейнери, разположени на мястото на феста. За да прикани максимално хора да се присъединят към екологичната ѝ кауза за рециклиране и намаляване на отпадъците, пивоварната компания ще почерпи с безплатна напитка всеки, който рециклира на обозначените места.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт