728 x 90

DiVino.Taste 2018: Най-значимият форум за БГ вино ще е в Интер Експо Център София

Между 23 и 25 ноември тази есен зала 5 на Интер Експо Център София ще се превърне в най-голeмия дегустационен салон на България. Новото местоположение на Форума на българското вино DiVino.Taste дава и нови възможности и предимства за избите, които ще вземат участие в изложението – по отношение на пространство, логистика и представяне. DiVino.Taste е

Между 23 и 25 ноември тази есен зала 5 на Интер Експо Център София ще се превърне в най-голeмия дегустационен салон на България. Новото местоположение на Форума на българското вино DiVino.Taste дава и нови възможности и предимства за избите, които ще вземат участие в изложението – по отношение на пространство, логистика и представяне.

DiVino.Taste е най-силният и многолюден форум на българското вино у нас, където среща си дават и най-малките, и най-големите в бранша, а също сомелиерите и търговците на вино, ресторантьорите и крайните клиенти – винолюбители и ценители. Изданието през ноември 2018 отново ще събере над 70 български винопроизводители, така че посетителите ще имат на разположение избор от над 500 от най-добрите български вина за дегустация.

Вината, които са ви впечатлили, ще се продават в специално изградения за събитието магазин Casavino. Предвидена е и силна програма от майсторски класове с дегустации на световни и български вина, интересни и полезни презентации и демонстрации от световни експерти и още редица изненади за професионалисти и ценители.

Очаквайте скоро пълната програма на DiVino.Taste 2018. Билетите за изложението вече са в продажба. Можете да закупите билети за шоуто предварително онлайн на по-добра цена във Vintageclub.bg.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт