728 x 90

Супер лукс: Куфар за шампанско Rolls-Royce (видео)

В Rolls-Royce изглежда съществува цяло подразделение, което измисля за собствениците на луксозните возила още по-тузарски аксесоари с аналогичния статус. Последно от тях е сандък или куфар, позволяващ да се изпие малко шампанско на луксозен пикник, например. Официално се заявява, че комплектът е предназначен за истински хедонисти. Това сгъваемо сандъче е изработено от полиран алуминий и

В Rolls-Royce изглежда съществува цяло подразделение, което измисля за собствениците на луксозните возила още по-тузарски аксесоари с аналогичния статус. Последно от тях е сандък или куфар, позволяващ да се изпие малко шампанско на луксозен пикник, например.

Официално се заявява, че комплектът е предназначен за истински хедонисти. Това сгъваемо сандъче е изработено от полиран алуминий и карбон. Украсено е с релефна кожа и дъб от сорта "Тюдор".

След натискането на връхната странична част, луксозното сандъче се превръща в импровизирана масичка. Във вътрешното пространство се съхраняват четири ръчно изработени кристални чаши, алуминиеви охладителни кутийки – асоциация с буталата на 12-цилиндров двигател, комплект памучни салфетки с бродиран монограм и т.н.

Капсулните хладилни кутии отстрани може да поддържат желаната температура на бутилка, или две, шампанско, порция хайвер или друго изискано блюдо! Цената на такова практично куфарче е повече от стабилна – 37 000 паунда?!

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт