728 x 90

Омая – селцето, в което приказките оживяват (видео)

    Еко селище Омая е сгушено в полите на планините Пирин и Славянка, след град Гоце Делчев и село Гайтаниново, в близост до границата с Гърция. Ако търсите уют и спокойствие, далеч от градския шум и напрежение, тук ще намерите своя малък Рай, който да споделите с вашето семейство, приятели както и да подготвим за вас

    Еко селище Омая е сгушено в полите на планините Пирин и Славянка, след град Гоце Делчев и село Гайтаниново, в близост до границата с Гърция. Ако търсите уют и спокойствие, далеч от градския шум и напрежение, тук ще намерите своя малък Рай, който да споделите с вашето семейство, приятели както и да подготвим за вас желаните събития. Селището е разположено на обширна територия от 500 декара гори и ливади, с две езера и горски потоци.

    Седемте уникални по своята архитектура и обзавеждане къщички в Омая, са изградени изцяло от камък, глина и дърво. Всяка от тях поразява с развихрената фантазия на създателя си, като излезли от приказен, нереален свят.

    В двата ресторанта се предлага екологична храна от собствено стопанство със затворен цикъл на производство – зеленчукови и овощни градини, лозя, ягоди, малини, къпини… В магазина на стопанството се предлагат домашни продукти.

    Любителите на дивеч могат да направят заявка за менюто си. Запалените рибари да ловят риба от езерата и в ресторанта с удоволствие ще им я приготвят и сервират. Можете да си устроите и пикник в многобройните обособени за това кътчета. От ресторанта ще получите кошници с приготвена храна. А в летния бар до басейна да дегустирате домашен сладолед и коктейли, както и да релаксирате вечер с приятна музика под звездите.

    Освен с качествено, биологично и вкусно приготвено меню от майстор–готвач, комплексът ви предлага многобройни възможности за активна почивка и спорт: плуване в открития басейн, волейбол, тенис на маса, разходки с лодки и водни колела по езерата, както и велосипеди за вело и еко туризъм. Има обособен паркинг и неограничен интернет. Приказният свят на Еко селище Омая ще ви дари с незабравими спомени.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт