728 x 90

Връчват LUXURY Property AWARDS 2019 тази вечер в София

Деветото издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2019 ще отличи отличи строителството от високия клас, което доказа, че е на европейско и световно ниво, категорично е журито на конкурса. В истински форум на лидерите в луксозното строителство, архитектурата и дизайна ще се превърне церемонията тази вечер в хотел Маринела, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.

Деветото издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2019 ще отличи отличи строителството от високия клас, което доказа, че е на европейско и световно ниво, категорично е журито на конкурса. В истински форум на лидерите в луксозното строителство, архитектурата и дизайна ще се превърне церемонията тази вечер в хотел Маринела, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.

"Основната цел на тези награди е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики в луксозното строителство, успехите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България", споделят управляващите съдружници на агенцията Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.

Луксозното строителство не е приоритет само за големите ни градове, то вече убедително навлиза и в малките ни курорти, отбелязват организаторите на д еветото издание на престижните награди за Луксозно строителство, архитектура и дизайн. Два луксозни проекта за балнео и СПА комплекси ще бъдат изградени в един от най-предпочитаните за отдих и лечение оазиси – Павел Баня.

Балнеохотел "Павел баня" е с модерна архитектура и интериорен дизайн, с фокус върху здравето и спорта. Проектираната с площ от 2200 кв. м зона за спа, фитнес и рехабилитация обхваща широк спектър от услуги – от консултация с инструктори, за цялостна промяна на физическата форма, през здравни и разкрасителни процедури.

Дизайнът на фоайето е съобразен с нуждата на клиентите да прекарват повече време извън стаята си в удобно и уютно място, където могат да работят или да общуват с другите гости. Модерната визия е постигната с естествени материали като дърво и камък, които са пренесени и в интериора, запазвайки стаите максимално модерни и светли, подчертавайки красивата панорама към Стара планина и зелените площи около хотела.

Нов, различен и модерен стил, фокусиран изцяло около почивката на своите гости – това е концепцията на друг шедьовър в курорта. Grand Resort Spa & Balneo Pavel Banya разполага с всички удобства – ресторант, два вътрешни и един външен басейн, фитнес, детски кът, пиано бар, тенискорт, игрища, както и Амфитеатър.

Квалифицирани доктори ще се грижат за рехабилитацията на гостите в Grand Resort Spa & Balneo Pavel Banya. Проектът е на Ню Билдинг Пропърти – фирмата изгражда луксозни жилищни сгради в София и в страната.

По време на церемонията тази вечер ще бъдат връчени призове в следните категории: Иновации в строителството, Луксозно жилищно, обществено и бизнес строителство, Най-добра строителна компания, Идеен проект, Реновирано строителство, Локация на годината и др.

Специални гости на церемонията ще бъдат Амедео Скиатарела – председател на Международната Академия на архитектурата, кметът на София Йорданка Фандъкова, областният управител на София област – Николай Пехливанов, Георги Григоров – председател на Националната Строителна Федерация, Добромир Ганев – председател на Националното Сдружение за недвижими имоти, Васил Вутов – член на УС на Българска Предприемаческа Камара в строителството и други.

Водещи на събитието ще бъдат журналистите Патриция Кирилова и Васко Мавриков. Призьорите ще получат уникални рози от 24 каратово злато, ръчно изработени от партньорите на събитието – “Магията на Българската роза”.

В музикалната програма на престижното събитие ще участват легендата на родната естрада Джина Иванова от Трамвай № 5, младата звезда Цвети Радойчева, любимката на публиката от шоуто "Черешката на тортата" – Галиана Арсова, българският Моцарт – Георги Димитров и др. Партньори на събитието са козметичният гигант Рефан, лидерът в дигиталния печат Фреш Принт и винарска изба Едуардо Миролио.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт