728 x 90

Станаха ясни победителите от тенис турнира на Peugeot

Победителите в най-големия тенис турнир любители (смесени двойки) в страната се казват Гергана Недина от Бургас и Цоло Цветков от София. Те надвиха във финалния мач предишни шампиони от турнира – Елвира Вергиева и Генчо Генчев. Третото място спечелиха Радостина Стефанова и Кирил Стоянов. Гергана Недина участва за първа година в турнира, организиран вече 19

Победителите в най-големия тенис турнир любители (смесени двойки) в страната се казват Гергана Недина от Бургас и Цоло Цветков от София. Те надвиха във финалния мач предишни шампиони от турнира – Елвира Вергиева и Генчо Генчев. Третото място спечелиха Радостина Стефанова и Кирил Стоянов.

Гергана Недина участва за първа година в турнира, организиран вече 19 години от София Франс Ауто, официален представител на Peugeot за България. Цоло Цветков сподели, че ще е първият, който ще го спечели повторно. Те ще прекарат 3 дни в Париж и ще гледат на живо четвъртфиналите на Откритото първенство на Франция – Roland-Garros в началото на юни, поканени от BNP Paribas.

Колата на годината – Peugeot 508 в цвят Rouge Ultimate бе неотлъчно на кортовете да подкрепя участниците. Официален превозвач на Roland Garros и платинен партньор на ATP Tour, Peugeot подчертава връзката между марката и тениса. 

Официални партньори на турнира са BNP Paribas, Загорка и Михалково.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт