728 x 90

Интериорът в Rolls-Royce Phantom като гоблен (видео)

На територията в централата на Rolls-Royce в Гудууд, Англия, има розова градина. Това е единственото място в света, където се отглежда сортът Phantom Rose – селектиран специално за британската марка от известният градинар Филип Харкнъс. Именно „призрачните“ цветя станаха един вид отправна точка за бродерията в салона на един „Фантом“, поръчана от предприемач от Стокхолм.

На територията в централата на Rolls-Royce в Гудууд, Англия, има розова градина. Това е единственото място в света, където се отглежда сортът Phantom Rose – селектиран специално за британската марка от известният градинар Филип Харкнъс.

Именно „призрачните“ цветя станаха един вид отправна точка за бродерията в салона на един „Фантом“, поръчана от предприемач от Стокхолм. За да се създаде сложната бродерия върху тавана, вратите и предния панел са били нужни цял милион бримки, изпълнени от дизайнерското бюро Rolls-Royce Bespoke Collective.

Дизайнерите са успяли да илюстрират „призрачната роза“ в различни етапи на цъфтеж – от пъпката до отвореното цвете. Освен това, поради асиметричното подреждане, изглежда, че розите растат по протежение на тавана, започвайки от задната му страна.

В тъмното цветята се осветяват от влакнести оптични влакна, вградени в корпуса. Седалките на седана са облицовани с мека синя кожа Charles Blue с контрастна тъмна тапицерия, а на предния панел под стъклото има традиционна „Галерия“ с „растящи“ рози.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт