728 x 90

Стиляна Станева на крачка от първото място в световен моден конкурс

Стиляна Станева на крачка от първото място в световен моден конкурс

18-годишната красавица от Стара Загора Стиляна Станева зае второ място на световната модна надпревара Top international model of the world Majestic 2017. Естествена, лъчезарна и с перфектни мерки, родният модел впечатли експертите. За визията на Стиляна се погрижиха дизайнерите Мариета Славчева за народната носия и актуалния дизайнер Стоян Радичев, който подготви официалния тоалет за гала-вечерта.

18-годишната красавица от Стара Загора Стиляна Станева зае второ място на световната модна надпревара Top international model of the world Majestic 2017. Естествена, лъчезарна и с перфектни мерки, родният модел впечатли експертите.

За визията на Стиляна се погрижиха дизайнерите Мариета Славчева за народната носия и актуалния дизайнер Стоян Радичев, който подготви официалния тоалет за гала-вечерта. Том моделът сподели: „Чувствам се невероятно щастлива, че имам възможността да представя страната ни пред Света. Бих искала да благодаря лично на невероятните Робърт Казан, Ирина Папазова и Атанас Лазаров за предоставената покана. Нови приятелства и незабравими мигове ще остави в мен този конкурс,които ще пазя в сърцето си дълго. Предоставените ни 6 звездни условия в Majestic beach hotel ни накара всики модели да се чувстаме специални".

Собственикът на Biad premium club Bulgaria Димитър Иванов, част от международното жури на Top international model of the world Majestic 2017, пък връчи на красивата българка Стиляна Станева от Стара Загора чек на стойност 1000 лева.

Красивата Стиляна е зодия "Стрелец", учи в Търговската гимназия, Стара Загора, мечтае един ден да стане адвокат. На престижния конкурс "Мис България" организиран от Ирина Папазова зае трето място.
 
Конкурсите за красота приема като едно предизвикателство и хоби. Не се стреми на всяка цена да трупа победи и ленти. Всичко, което прави, го прави с любов и сърце, идва й от вътре. През м. ноември Стиляна Станева ще представи страната ни на Global model of the world в Лисабон, Португалия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт