728 x 90

Мис България 2017 е Тамара Георгиева от София

Мис България 2017 е Тамара Георгиева от София

Русокосата красавица Тамара Георгиева от София спечели 28-ото издание на най-престижния конкурс за красота в България, който се състоя на бляскава церемония в "Рейнбоу плаза" в конкуренция с 20 участнички от цялата страна. Тамара се занимава с моден дизайн. Подгласничка на Мис България е Йовита Георгиева от Бургас, която се занимава със спортни танци, а

Русокосата красавица Тамара Георгиева от София спечели 28-ото издание на най-престижния конкурс за красота в България, който се състоя на бляскава церемония в "Рейнбоу плаза" в конкуренция с 20 участнички от цялата страна. Тамара се занимава с моден дизайн.

Подгласничка на Мис България е Йовита Георгиева от Бургас, която се занимава със спортни танци, а трето място зае студентктата по Българска филология Габриела Топалова от Пловдив. Двете момичета съответно ще представят България на международните конкурси Miss Globe и Miss Bikini International, а победителката – на световния финал Miss Planet, съобщиха от ПРофайл.

За трета поредна година конкурсът се организира от Агенция Интерсаунд, която държи правата за Мис България, а председател на журито беше лично Ирина Папазова. Водещи на церемонията бяха Боряна Баташова и Атанас Михайлов.

Носителки на титлата Мис България Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Марина Войкова, Антония Петрова и Габриела Кирова се включваха на живо с коментари за представянето на момичетата. Иновативен спектакъл със силна социална насоченост, подчинен на каузата „Reality of ilusions“ на режисьора Мартин Желев и хореографката Кремена Шопова постави по различен начин темата за реалностите и илюзиите в комуникациите на младите хора в социалните мрежи.

В програмата се включиха танцьорите Василена Шопова и Виктор Алеков, звездите от риалити формата "Гласът на България" Тодор Гаджалов и Тихомир Митов, изгряващата певица и носителка на поредица титли от конкурси за красота Биляна Лазарова и нашумелия гръцки певец Янис Релис.

Конкурсът протече в четири тура: атрактивен флашмоб с препратки към социалната кауза с тоалети на Бутик Резерве, тур по бански костюми, специално създадени за конкурса от „Делфина“, тур с колекция официални тоалети на Стоян Радичев, отново специално създадени за конкурса, полуфинал и финал. Подгласничките и победителката получиха маркови часовници Bering и Ferre от фирма Реакшън, подаръци от Guerlan, бижута Алтънбаш и много други.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт