728 x 90

В Лондон снимаха Lamborghini Huracan с 1,3 милиона Swarovski (видео)

В Лондон снимаха Lamborghini Huracan с 1,3 милиона Swarovski (видео)

По празниците в Лондон беше заснето уникално Lamborghini Huracan, покрито с 1,3 милиона кристала Сваровски. Автомобилът принадлежи на дизайнерката Дария Радионова. Нейни фотографии на купето, доработено от британското ателие Vinceri, може да бъдат намерени в инстраграм профила й. Преди ламборгинито Радионова се кипреше с Mercedes-Benz CLS 350, покрит с един милион кристала Swarovski. Декорирането на

По празниците в Лондон беше заснето уникално Lamborghini Huracan, покрито с 1,3 милиона кристала Сваровски. Автомобилът принадлежи на дизайнерката Дария Радионова.

Нейни фотографии на купето, доработено от британското ателие Vinceri, може да бъдат намерени в инстраграм профила й. Преди ламборгинито Радионова се кипреше с Mercedes-Benz CLS 350, покрит с един милион кристала Swarovski.

Декорирането на мерцедеса е отнело на няколко човека цели два месеца и струва 35 хиляди британски лири. Колата по-късно беше продадена през eBay за 154,6 паунда. Засега няма информация за стойността на тунинга по "кристалното" ламборгини.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт