728 x 90

Предизвикателна колекция "Пагане" от Мира Бъчварова на 14 февруари

На култовия двоен празник 14 февруари 2018 г. в клуб „Планет“ София от 19 ч. лошото момиче на българската мода Мира Бъчварова отново изригва с ревю под предизвикателното име "Пагане". За пореден път страстно устремена към отричането и откриване на истини, към обществени, исторически и политически сблъсъци и преломи бунтарката в българската мода ще разчупи

На култовия двоен празник 14 февруари 2018 г. в клуб „Планет“ София от 19 ч. лошото момиче на българската мода Мира Бъчварова отново изригва с ревю под предизвикателното име "Пагане". За пореден път страстно устремена към отричането и откриване на истини, към обществени, исторически и политически сблъсъци и преломи бунтарката в българската мода ще разчупи статуквото към празника на влюбените и ще даде творческото си Аз в превес на българския празник на виното.

Кукери, диви, самодиви, балет и съвременна мода ще са на едно място и умело съчетани в ревю, което обещава да е повече от спектакъл замислен от българската Лейди Гага, както наричат медиите у нас ексцентричната Мира. Самата тя е многолик образ на модерната жена – творец, ездач – джигит, щура моторджийка, предизвикателна, енергична, вихрена, различна.

В този дух е и най-новото ѝ ревю, в което тя ще представи облекла с народни елементи, екстравагантни бизнес облекла, като палта-бански и колекции с причудливи комбинации със стил, класа и национална принадлежност. На подиума ще дефилират непрофесионални манекенки – дами на различни възрасти от клуб "Бизнес на високи токчета". Красиви, успели и ексклузивни, те ще пресъздадат образа на любимата жена на Хан Аспарух – Пагане.

Колекцията е вдъхновена от жрицата, дарена с неземна красота и дарба да предсказва бъдещето. Сърцето на Аспарух иска точно нея за своя жена. Тя не е съгласна, защото знае, че съветът на Великите боляри няма да разреши, тъй като той е хан, а тя дъщеря на обикновен конник. Но ханът е решен на всичко, за да се бори за своята любов. Боилите обаче се опълчват на тази любов….

По време на празника на 14 февруари танцьорите от ансамбъл „Чинари“ ще прогонят злите сили, така че доброто да се превъплати в снагите на изваяните танцьорски от балет “Вайбс“. Вечерта на влюбените и лозарите в столичния клуб „Планет“ ще представи историческия разказ за България, пречупен през творческото виждане на Мира Бъчварова с помощта на скица, креда, конец и игла.

Историята акцентира върху корените на българската народна култура. Като контраст ще се развие втората тема в ревюто – висшата мода със своята бляскавост, известност, червен килим и разбира се парвенющината на българина, както упадъка и бунта на обществото.

Като трета тема ще изригне ъндърграундът – общество, което твори. Четвъртият акцент ще върне и потопи зрителите в абсолютния унисон с мястото на спектакъла – нощния живот на София и момента, в които всяка дама може да се преобрази, стига да поиска да е различна и забелязана. Финалът ще бъде божествена наслада от висша, бизнес и вечерна мода в обятията на празника, полята с отбрано вино.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт