728 x 90

Първокласна световна козметика в бутик Delirium

България вече си има изискан бюти бутик, предлагащ най-първокласната световна козметика в условията на уникален лукс. Инфлуенсъри, блогъри, знаменитости, журналисти и най-влиятелните личности в София посетиха Delirium Exclusive Boutique, за да станат част от единствено по рода си събитие, организирано за откриването на изискания бюти бутик. Всички гости получиха възможност да се запознаят с луксозните

България вече си има изискан бюти бутик, предлагащ най-първокласната световна козметика в условията на уникален лукс. Инфлуенсъри, блогъри, знаменитости, журналисти и най-влиятелните личности в София посетиха Delirium Exclusive Boutique, за да станат част от единствено по рода си събитие, организирано за откриването на изискания бюти бутик.

Всички гости получиха възможност да се запознаят с луксозните услуги, предлагани от експертите и консултантите на марката в тридневно събитие, превърнало се в една от най-обсъжданите теми в столичния хайлайф. Шампанско, ягоди и шоколадови трюфели на фона на фантастичните музикални изпълнения на Destiny Quartet завършиха уникалното преживяване за поканените на откриването.

DELIRIUM Boutique предлага ексклузивно и за пръв път в София най-реномираните и първокласни световни козметични брандове като La Mer, Tom Ford Beauty, Jo Malone London, Prada, Bobbi Brown, ByKilian, Salvatore Ferragamo Exclusives, Confidential by Carolina Herrera и много други, както и класически високотехнологични марки като Estee Lauder и La Prairie, при това – в луксозна обстановка, провокираща всички сетива. Новият бюти бутик не просто продава премиум козметика, но и глези клиентите си с неповторим и забележителен подход.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт