728 x 90

Откриха части от крадени коли в столична автоморга

    Спецакцията е стартирала вчера и продължава и в момента. Задържани са трима, сред който и собственикът на автоморгатаСпециализирана полицейска операция за престъпления, свързани с моторни превозни средства, стартира вчера на територията на столицата. В нея участват служители от сектор „Престъпления, свързани с МПС” при СДВР.В хода на акцията е проверена автоморга на столична фирма. Там

    Спецакцията е стартирала вчера и продължава и в момента. Задържани са трима, сред който и собственикът на автоморгата
    Специализирана полицейска операция за престъпления, свързани с моторни превозни средства, стартира вчера на територията на столицата. В нея участват служители от сектор „Престъпления, свързани с МПС” при СДВР.
    В хода на акцията е проверена автоморга на столична фирма. Там полицаите открили части от пет противозаконно отнети автомобила –  врати, двигател, вътрешно оборудване на купе, фарове и други..
    Лек автомобил „Форд”, откраднат от територията на Четвърто,  „Ауди А4”, отнето от района на Осмо РУП, два автомобила, откраднати от територията на Шесто РУП – „Мерцедес С320” и  „БМВ Х 5”  и „Ауди А 6”, издирван от Първо РУП.
    Задържани са собственикът на автоморгата Д.С././, криминално проявен за престъпления по чл.194, 195, 209, 215 и 216 от НК. Той има шест криминалистически и три съдебни регистрации. Осъждан е в Италия и България /Благоевград/ за престъпление по чл195, ал.2. Полицаите са задържали и двама работници /Г.Г. / и Н.П./ /. Тримата мъже са с полицейска мярка за 24 часа. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 215 от НК. Процесуално-следствените действия продължават и в момента.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт