728 x 90

Близо 50 изоставени коли във Велико Търново пред репатрация

И през тази година община Велико Търново продължава политиката си  по прочистване на общинските площи от изоставени коли, които задръстват улиците, междублоковите пространства, заемат паркоместа и влошават екологичния и естетичен вид на град Велико Търново. Вчера принудително репатрирани от фирма „Максима 2008” два такива автомобила, намиращи се на общинска площ в квартал „Бузлуджа” Те са

И през тази година община Велико Търново продължава политиката си  по прочистване на общинските площи от изоставени коли, които задръстват улиците, междублоковите пространства, заемат паркоместа и влошават екологичния и естетичен вид на град Велико Търново. Вчера принудително репатрирани от фирма „Максима 2008” два такива автомобила, намиращи се на общинска площ в квартал „Бузлуджа”

Те са преместени от "паяк" на общинската площадка за временно съхранение и разкомплектоване, където ще се съхраняват 14 дни. Собствениците, желаещи да си приберат обратно ИУМПС, следва да заплатят таксата за репатриране и престой на общинската площадка.

От началото на годината, досега комисията е установила наличието на 48 бр. МПС, паркирани изоставени върху общинска площ. Издирени са собствениците и са им изпратени предписания. Изпълнени са 33 бр. предписания. Предстои принудително преместване на още 13 бр. коли, чиито собственици не са изпълнили дадените им предписания.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт