728 x 90

Видео ужас: Смляха бяло ферари в автоморга?!

    Тези дни британецът Захид Хан публикува във фейсбук видео как неговото бяло ферари се превръща в купчина желязо на една автоморга. Стряскащото клипче обаче си има любопитна криминална предистория. Спортният автомобил Ferrari 458 Spider с приблизителна цена около $280 хиляди е конфискуван в началото на миналата пролет, пише Daily Mail. Полицията подозира, че ферарито е

    Тези дни британецът Захид Хан публикува във фейсбук видео как неговото бяло ферари се превръща в купчина желязо на една автоморга. Стряскащото клипче обаче си има любопитна криминална предистория.

    Спортният автомобил Ferrari 458 Spider с приблизителна цена около $280 хиляди е конфискуван в началото на миналата пролет, пише Daily Mail. Полицията подозира, че ферарито е крадено, след като не открива документи в собственика му Захид Хан.

    Возилото е изпратено на наказателен паркинг. Британецът не успява да убеди властите, че е закупил ферарито на търг и е вложил немалка сума за тунинг. Колата не се е водила и открадната, а на съдебно заседание е призната за непригодна за използване по пътищата и отправена за скрап в автоморга.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт