728 x 90

Най-накрая Android Auto и за моделите на BMW

BMW обяви, че от юли 2020 година моделите на марката ще се предлагат свързаност със системата Android Auto. Това ще бъде достъпно за возилата, оборудвани с инфотейнмънт система с версия на софтуера 7.0. Интеграцията, която баварците ще приложат, ще бъде безжична, което означава, че няма да има нужда да се връзвате през USB порта, за

BMW обяви, че от юли 2020 година моделите на марката ще се предлагат свързаност със системата Android Auto. Това ще бъде достъпно за возилата, оборудвани с инфотейнмънт система с версия на софтуера 7.0.

Интеграцията, която баварците ще приложат, ще бъде безжична, което означава, че няма да има нужда да се връзвате през USB порта, за да се свържете. От друга страна, засега не са много моделите смартфони, които предлагат такава връзка.

Android Auto улеснява използването на приложения от телефона, между които и навигационни карти от Google. При BMW интеграцията ще бъде пълна – данни за музика и навигация ще се появяват и на дигиталното инструментно табло и хед-ъп дисплея.

За първи път Android Auto в BMW ще бъде демонстрирано по време на изложението Consumer Electronics Show в Лас Вегас в началото на следващата година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт