728 x 90

Чупещ гюрук за холандския Savage Rivale

    Холандската компания Savage Rivale разказа подробности за причудливия си твърд гюрук на модела Roadyacht GTS.  Това е свалящ се телескопичен мулти-панелен покрив (RTMP), който е направен съвместно с фирмата Inalfa Roof Systems, която на практика си сътрудничи с повечето автомобилни концерни по света. Гюрукът се състои от 4 чупещи се панела, който заема много по-малко

    Холандската компания Savage Rivale разказа подробности за причудливия си твърд гюрук на модела Roadyacht GTS.  Това е свалящ се телескопичен мулти-панелен покрив (RTMP), който е направен съвместно с фирмата Inalfa Roof Systems, която на практика си сътрудничи с повечето автомобилни концерни по света. Гюрукът се състои от 4 чупещи се панела, който заема много по-малко място в багажника като се прибере.
    Иначе екзотичният Savage Rivale Roadyacht GTS е напълно готов за продажби и всеки, който иска да го купи може да приготви 250 000 евро. Младата холандска компания Bewerp ще сглоби 69 бройки от 4-местната луксозна кола с необичайно отварящи се врати. Автомобилът бе създаден от холандските студенти Емил Поп и Джъсит де Боер още преди три години. Savage Rivale  разполага с американски 7-литров V8 двигател от Corvette Z06 с мощност 600 к.с. и автоматична скоростна кутия. Окачването е пневматично и е направено от компанията Koni.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт