728 x 90

ЖЕФКО логистика за GM в Европа

    – GM и PSA Peugeot Citroen сключиха споразумение за логистика с цел подобряване на ефективността на дейностите си и спестяване на разходи– Първият резултат от стратегическото глобално съдружие– Логистиката на Opel/Vauxhall, Chevrolet и Cadillac Европа ще бъде прехвърлена на GEFCO Като първи резултат от глобалното съдружие между GM и PSA Peugeot Citroen компаниите сключиха дългосрочно

    – GM и PSA Peugeot Citroen сключиха споразумение за логистика с цел подобряване на ефективността на дейностите си и спестяване на разходи
    – Първият резултат от стратегическото глобално съдружие
    – Логистиката на Opel/Vauxhall, Chevrolet и Cadillac Европа ще бъде прехвърлена на GEFCO

    Като първи резултат от глобалното съдружие между GM и PSA Peugeot Citroen компаниите сключиха дългосрочно и ексклузивно споразумение за прехвърлянето на по-голямата част от логистичните дейности на GM в Европа на GEFCO – филиал и собственост на PSA Peugeot Citroen и установен лидер в автомобилната и индустриална логистика в Европа и извън нея.
    Споразумението ще засегне по-голямата част от логистичните дейности на Opel/Vauxhall, Chevrolet и Cadillac в Европа (включително Русия) и ще включва услуги като доставка на материали и компоненти на производствените заводи, доставка на готови автомобили до дилърите и транспорт на резервни части за следпродажбената дейност до дистрибуторските центрове. Това споразумение е едно от най-големите логистични договорки в европейската автомобилна индустрия до този момент. То ще позволи на GM да осъществи някои икономии и да фокусира вътрешните си ресурси повече върху най-съществените области на автомобилния бизнес на GM.
    Стив Гирски, вицепредседател на GM заяви: “Това бележи първата стъпка към осъществяването на ползите от широкообхватното съдружие с PSA. Това логистично споразумение ще допринесе за по-голямата ефективност на дейностите на GM и спестяване на средства, както и за пълното използване на доказаните способности на GEFCO.”
    Филип Варен, председател на управителния съвет на PSA Peugeot Citroen добави: “Това споразумение е първата крачка в дългосрочното ни стратегическо съдружие с GM. Тя позволява на Gefco да продължи стратегията си на увеличаване на базата с клиенти и разрастване на глобалните си бизнес операции.”
    Новото логистично споразумение между GM и GEFCO ще стартира през 2013 година. На 29 февруари GM и PSA Peugeot Citroen обявиха сключването на широкообхватно глобално стратегическо съдружие, което ще впрегне съвместните сили и способности на двете компании, ще допринесе за рентабилността им и значително ще подобри конкурентоспособността им в Европа.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт