728 x 90

Hyundai i20 спечели наградата за дизайн iF

Hyundai i20 спечели наградата за дизайн iF

Новото поколение на Hyundai i20 спечели наградата за дизайн iF 2015 в категорията „Продукт”, подкатегория „Превозни средства”. Моделът получава наградата за изтънчения си дизайн, характеризираща се с изчистени и елегантни линии и знаковата за марката шестоъгълна радиаторна решетка. Дизайнът на i20 е повлиян от флуидно-скулптурната философия, а моделът излъчва мощ чрез оформлението на предницата и

Новото поколение на Hyundai i20 спечели наградата за дизайн iF 2015 в категорията „Продукт”, подкатегория „Превозни средства”.

Моделът получава наградата за изтънчения си дизайн, характеризираща се с изчистени и елегантни линии и знаковата за марката шестоъгълна радиаторна решетка.

Дизайнът на i20 е повлиян от флуидно-скулптурната философия, а моделът излъчва мощ чрез оформлението на предницата и дългия капак, а лакираната в черен гланц С-колона внася мотив на плаващ покрив

Наградите за дизайн iF се връчват от International Forum Design GmbH от над 60 години насам и се връчват за изключителен дизайн на продукти в различни дисциплини и категории. Новото поколение на i20 спечели своята награда в конкуренция с 5000 участници от 53 страни.

Връчването на iF Design Awards ще се състои на 27 февруари.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт