728 x 90

1.6 дизел и OnStar за Opel Mokka

Макар че Opel работи усилено по фейслифт за модела си Mokka, немците представиха някои подобрения за все още актуалния си джип. Най-важното от тях е добавянето на базов 1.6-литров CDTI дизелов двигател за компактния SUV, който предлага мощност от 110 к.с. и 300 Нм въртящ момент. Когато е екипиран с него, Mokka изразходва средно между

Макар че Opel работи усилено по фейслифт за модела си Mokka, немците представиха някои подобрения за все още актуалния си джип. Най-важното от тях е добавянето на базов 1.6-литров CDTI дизелов двигател за компактния SUV, който предлага мощност от 110 к.с. и 300 Нм въртящ момент.

Когато е екипиран с него, Mokka изразходва средно между 4.1 и 4.3 литра гориво, а ускорението от място до 100 км/ч отнема 12.5 секунди. Цената на Mokka 1.6 CDTI започва от 24 185 евро.

Освен това, Mokka получава и системата OnStar, която предлага автоматична връзка с оператор при катастрофа, както и възможност за връзка с информационен център по всяко време. Освен това, на разположение е и рутър за интернет на борда на колата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт