728 x 90

CES 2016: В Лас Вегас Rinspeed вади концепта "Ʃtos"

CES 2016: В Лас Вегас Rinspeed вади концепта "Ʃtos"

Световната столица на хазарта и развлеченията Лас Вегас е известна и с домакинството на изложението за високи технологии и електроника CES. Следващото издание на Consumer Electronic Show е от 6 до 9 януари 2016 година. В рамките на това шоу ще се състои премиерата на хибридния спортен концепт Rinspeed Ʃtos. Босът на швейцарската компания Франк

Световната столица на хазарта и развлеченията Лас Вегас е известна и с домакинството на изложението за високи технологии и електроника CES. Следващото издание на Consumer Electronic Show е от 6 до 9 януари 2016 година.

В рамките на това шоу ще се състои премиерата на хибридния спортен концепт Rinspeed Ʃtos. Босът на швейцарската компания Франк М. Риндеркнехт, който е и "мозъкът" на нестандартните возила от Rinspeed, съобщи, че това ще бъде първият световен дебют за негови коли извън Швейцария. Обикновено тези презентации се провеждат изключително по време на автомобилните изложения в Женева.

Според шефа на Rinspeed, основните иновации в бъдеще ще дойдат от дигиталното пространство. Ето защо всички големи производители и доставчици се стремят да присъстват на CES Consumer Electronic Show.

22-ият концепт на Rinspeed – Ʃtos, е развитие на актуалната мега тема за "коли бе шофьори" с редица вдъхновяващи и емоционални идеи, като: интуитивен адаптивен автопилот – способен на обучение, уникален инфотейнмънт – осигуряващ идеално развлечение, свързаност и максимална безопасност. Интересна подробност е оборудването на Rinspeed Ʃtos, което включва актуалните мултимедийни дронове – хеликоптерна площадка за един дрон е отделена върху задната част на концептуалния автомобил.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт