728 x 90

FIAT предлага безплатни уроци на писта

FIAT предлага безплатни уроци на писта

FIAT Chrysler Automobiles стартира нова програма – FIAT Track Experience, в която влизат безплатни уроци по пилотиране на писта и която е насочена към купувачите на 124 Spider Abarth и 500 Abarth. Програмата се осъществява съвместно с школата за автомобилни пилоти на Боб Бондюран във Финикс, Аризона, а участниците преминават през няколко модула. Програмата е

FIAT Chrysler Automobiles стартира нова програма – FIAT Track Experience, в която влизат безплатни уроци по пилотиране на писта и която е насочена към купувачите на 124 Spider Abarth и 500 Abarth.

Програмата се осъществява съвместно с школата за автомобилни пилоти на Боб Бондюран във Финикс, Аризона, а участниците преминават през няколко модула.

Програмата е събрана в един ден – от теоретичните занимания до тренировките с инструктор и симулациите на пистови и раликрос надпревари. Предвиден е втори ден, в който участниците карат по рали отсечки и по-слабо натоварени пътища в Аризона.

FIAT Track Experience има за цел да събуди интереса на американските купувачи към производството на италианската част от компанията, ръководена от Серджо Маркионе. Най-сериозните удари FIAT понася в бързо растящия сегмент на кросоувърите, където марката участва само с един модел и за първите седем месеца на годината спадът на продажбите й е с 16%.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт